Onze mensen


Geen meeloper-mentaliteit

Onze mensen zijn actief, betrokken en kritisch en hekelen achterkamertjespolitiek en bevoorrechting. Allen hebben bepaald geen meeloper-mentaliteit. Het zijn stuk voor stuk mensen die de lokale samenleving door en door kennen en die de bereidheid hebben zich daarvoor in te zetten. Politieke besluiten worden kritisch gevolgd en daar waar nodig nader tegen het licht gehouden. Ons team bestaat uit drie enthousiaste, laagdrempelige en gemakkelijk toegankelijke raadsleden, twee ondersteunende fractieleden en vier fractievolgers. Zij zullen zich gaan inspannen om uw belangen de komende vier jaar zo goed mogelijk te behartigen en te vertegenwoordigen.

Bezoek gerust eens een van onze fractievergaderingen. Wij staan voor een eerlijke en transparante gemeentepolitiek

Doe mee en maak het verschil

Wil je ontdekken of politiek iets voor jou is?
Wil je op de hoogte blijven van wat er speelt in je gemeente?
Wil je actief invloed uitoefenen op het beleid in je gemeente?
Zou je wellicht interesse hebben voor een plek op de kandidatenlijst in 2022?


Doe mee en meld je vandaag nog aan. Je kunt ons op allerlei manieren politiek ondersteunen. Thuis, achter de schermen, op straat, binnen het team, in de gemeenteraad, Democratisch Brummen is altijd op zoek naar betrokken, kritische en ruimdenkende mensen. Wil je ons leren kennen? Je bent van harte welkom voor een vrijblijvend orienterend gesprek of gewoon voor een bakkie koffie tijdens een van onze fractievergaderingen.

Hoeveel tijd kost het mij?
Spreek met de fractie af voor welke periode je de taak op je wilt nemen en hoeveel tijd je erin wilt steken.

 

DOE MEE EN MAAK HET VERSCHIL - We zijn meer dan een partij. Wij zijn een nieuwe beweging die de krachten bundelt en open staat voor iedereen. We zijn modern en LOKAAL. We zijn van en voor de mensen uit alle dorpen en kernen van onze mooie gemeente. We willen de politiek anders doen. Direct, fris, actief en met lef. Open en toegankelijk voor iedereen. En die andere politiek begint bij JOU en dus bij ONS en dus gewoon door mee te doen. Wij willen een gemeente die mensen rond de tafel verzamelt en SAMEN met hen werkt aan oplossingen. Omdat niemand, ook de gemeente niet, in zijn eentje de wijsheid in pacht heeft. Wij willen een gemeente die met haar burgers SAMENWERKT en niet in de achterkamertjes politiek bedrijft. De gemeente is van ons allen en niet van de politiek.

Wij doen al mee!

Mame Douma, fractievoorzitter
lees meer over Mame

Theo Hofman, fractielid
lees meer over Theo

Eric Kleverwal, fractielid
lees meer over Eric

Eduard Wissink, steunfractielid
binnenkort meer over Eduard

Karel Ledeboer
fractievolger

Elena Sluimer
fractievolger; lees meer over Elena