Doe mee en word lid


Een nieuwe democratie biedt nieuwe vooruitzichten. We zien in organisaties, buurten en dorpen steeds meer voorbeelden van maatschappelijke democratie en burgerzeggenschap. Burgers hebben de behoefte en de vaardigheden om hun omgeving te beinvloeden en (mee) te sturen. Daar waar dit gebeurt ontstaat vertrouwen en nieuwe inspiratie. Dat is de weg die Democratisch Brummen in wil slaan. Kun jij je hierin vinden en wil je zonder al te veel verplichtingen mee kunnen praten over jouw leef- en woonomgeving, doe dan mee en word lid van onze partij. Als lid ondersteun je de fractie met jouw inzicht over zaken die jij belangrijk vindt. Ook is jouw stem van belang in de fractievergaderingen en tijdens de jaarlijkse ledenvergadering.
De contributie voor een gewoon lidmaatschap kost  15 euro en de kosten voor een meerpersoonslidmaatschap (samenwonend met partner)  bedragen 20 euro per kalenderjaar. Na het invullen en versturen van onderstaand aanmeldingsformulier ontvang je van ons een bevestiging en een factuur met de betalingsgegevens. Tot 1 januari 2020 betaal je slechts 15 - respectievelijk 20 euro!!

 • Doe mee en laat je stem horen

  Wil je meedoen met Democratisch Brummen? Ondersteun jij onze standpunten? Heb jij tijd, het enthousiasme, de passie en de ambitie om onze standpunten uit te dragen? Wil je zonder al te veel verplichtingen op een democratische wijze mee kunnen praten over jouw leef- en woonomgeving? Word dan lid of sluit je als vrijwilliger aan bij onze beweging en laat je stem horen. Samen bereiken we meer!

 • Doneer

  Wanneer je (nog) geen lid wilt worden van de partij, is een gift van harte welkom! Steun ons en help mee. Met jouw bijdrage kunnen wij onze ambities waarmaken om te streven naar een open en transpante gemeente politiek. Je kunt je bijdrage (klein of groot) storten op IBAN NL18 RBRB0706649850 t.n.v. Democratisch Brummen o.v.v. donatie.
   

 • Bestuur en Organisatie

  Ook zijn we op zoek naar gelijkgestemde, betrokken mensen die zich willen inzetten om Democratisch Brummen samen met het fractieteam bestuurlijk en organisatorisch verder uit te bouwen

Word lid van Democratisch Brummen


Democratisch Brummen verwelkomt u graag als lid. Door onderstaand formulier in te vullen, wordt u lid van de partij

Bij meerpersoonslidmaatschap naam tweede persoon