Democratisch Brummen presenteert partijprogramma

Weten waar wij voor staan?
Democratisch Brummen heeft op haar website www.democratischbrummen.nl haar partijprogramma gelanceerd. 'transparant, doelgericht en realistisch', zo zou je de inhoud van ons partijprogramma 2018-2022 kunnen omschrijven.

lees verder

Volg ons op Social Media

Social Media vanaf heden in de lucht
De tijd van papieren stukken is voorbij. Mensen zappen naar wat zij voor hen interessant en van belang vinden. Jongeren zijn niet anders gewend en DB sluit aan bij deze ontwikkeling; wij zijn actief op Social Media, volg ons daarom op Facebook, Twitter en Instagram voor het allerlaatse nieuws. 

Democratisch Brummen in actie voor de De Kiboe in Eerbeek

Kinderboerderij de Kiboe verblijd met mooi speeltoestel
Binnenkort wordt er een nieuwe speelruimte gerealiseerd bij Vakantiepark Landal Coldenhove, waardoor de schommel, waar de kinderen zoveel plezier aan beleefden, overbodig werd. 'Deze schommel is nog te goed om afgedankt te worden en verdient zeer zeker een tweede leven', aldus Hans Verlangen, badmeester zwembad Coldenhoven, die dit ter ore kwam. Samen met de nieuwe beweging Democratisch Brummen kwam hij in actie om de schommel te verplaatsen naar kinderboerderij De Kiboe, waar zo'n speeltoestel meer dan welkom zou zijn.

lees verder